Any Espriu a la Biblioteca

espriu copiaDins de l’Any Espriu, les activitats de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch dedicades al poeta, en l’any del centenari del seu naixement, continuaran el 20 de setembre amb “En Nyol diu Espriu”, i el 21 de setembre amb “Un passeig per Sinera”, visita teatralitzada per l’Arenys de Mar de Salvador Espriu.

Aquesta darrera activitat (preu aproximat de 7 euros per persona) consistirà en conèixer de prop els orígens de la mítica Sinera, la realitat i les històries que van inspirar la creació d’aquest granmite literari, que no deixa de ser la recreació més o menys fidel del món d’infantesa de Salvador Espriu.

A més, del setembre al desembre la biblioteca organitzarà visites escolars adaptades a la figura d’en Salvador Espriu, que es podrien allargar a principis de l’any vinent en funció de la demanda. També es preveu a final d’any que arribi l’exposició itinerant “Espriu. Forma guardada”, que s’acompanyarà d’una lectura de poemes dels cursos de català i el grup de conversa en català delConsorci de Normalització Lingüística.