Anna Santos emprèn nous projectes a Original-Espai d’Artesans

L’artista vilassarenca Anna Santos emprèn nous projectes a Original-Espai d’Artesans. Aquest espai,  ubicat a la plaça Àngel Guimerà, 4  acollirà des d’ara en la seva  planta de dalt la galeria artística Anna Maragda Art. L’alma mater d’aquest projecte és l’artista vilassarenca Anna Santos. La galeria acollirà exposicions temporals amb obres seves,  amb la possibilitat que també  pugui acollir obres d’altres artistes.  L’Anna també ens ha explicat que s’hi  faran diferents activitats com art teràpia per dones , art teràpia per a nens i familiars i un taller de la tècnica de dibuix anomenada “Fluido”.

A part d’aquesta galeria permanent, cal destacar que Santos presenta fins al 31 de maig  la seva mostra  “Amb nom de dona. Anita, on comença tot”, amb obres abstractes seves, a la planta de baix d’Original-Espai d’Artesans.

L’Anna  Santos és una dona emprenedora que ha fet servir l’art com a vehicle d’expressió personal i professional. Veïna de Vilassar de Mar, ha treballat durant més de 30 anys en diferents empreses de la població i també a Barcelona, on s’ha exercit com a relacions públiques, decoradora, agent comercial, executiva de vendes, entre d’altres. Paral·lelament ha continuat exercint la seva obra artística en el camp de la pintura, de complements de moda, disseny tèxtil i creacions diverses amb una visió sostenible i renovadora.

Compromesa amb projectes solidaris i de gènere, ha construït la seva carrera creant una infinita gamma de xarxes personals i professionals que li han permès avançar com a dona i com a emprenedora cap a la construcció de nous paradigmes d’organització de comerç cooperatiu.

Va exercir els seus estudis de disseny tèxtil a l’Escola d’Oficis de Catalunya. Posteriorment ha realitzat cursos de decoració floral a Holanda, de maquilladora a l’escola de Montse Fajardo i Personal Shopper a l’Escola Internacional d’Estilisme i Moda.

Per més informació, podeu consultar el seu web

 És també regidora del PSC a l’Ajuntament de la nostra població.

La inauguració tant de la Galeria Anna Maragda Art com de la mostra “Amb nom de dona” es realitzarà el divendres 14 de maig de 17’30 a 20h i dissabte 15 de maig  d’11 a 14h. L’aforament és limitat.

Per assistir-hi, cal inscripció prèvia  trucant al 656 32 57 05