Anna Murillo guanya el premi local del Maresmusic i l’actuació a la Garrinada

Aquest passat dissabte 19 de desembre al vespre  s’ha realitzat la final del certamen Maresmusic, on line, a través d’Instagram. El públic ha pogut votar al seu grup o artista preferit des de les 10 del matí a les 7 de la tarda, responent a l0 enquesta que ha aparegut a les històries (stories) del compte amb els cinc finalistes.

Fusion Inbassion , de Premià de Mar, han estat els guanyadors de l’edició d’aquest any. El premi consisteix en una actuació remunerada al LINE UP d’un festival de gran format de Catalunya i 500 euros en material musical

Fusion Inbassion va néixer l’any 2016 d’un grup de músics i amics amb ganes d’experimentar amb noves sonoritats. El seu objectiu ha estat oferir al públic una alternativa xocant que no estigui classificada ni lligada a cap gènere ni norma en particular. Es tracta d’un grup autoorganitzat sense cap participació externa, ni cap productora darrere, que pren les decisions de forma horitzontal i assembleària. Entenen la música com un racó on deixar-se endur, deslligant-se de tot allò que coneixen

La vilassarenca Anna Murillo s’ha endut el premi que consisteix en poder participar a la Garrinada d’Hivern 2021 i ha guanyat el premi local de Vilassar de Mar, que consisteix en actuacions remunerades a la festa major o cicles musicals municipals. Ha quedat tercera en la votació popular.

Filla d’una cantant professional i d’un guitarrista i neta d’una soprano, Anna Murillo va començar a tocar el piano i a estudiar solfeig als vuit anys. Als 20, es van endinsar en la música electrònica, gènere que li va permetre començar a mesclar i a produir. En el seu currículum hi ha diversos temes publicats, algun àlbum i concerts al Japó. En els últims mesos, confinada a casa seva a Vilassar de Mar, Anna Murillo va explorar la línia intimista amb la qual es va presentar al Maresmusic d’enguany.

En la votació popular , els vilassarecs Sinergia han quedat en quarta posició.

El grup Sinergia es va donar a conèixer al 2017 amb un primer EP auto-produït també anomenat Sinergia. Més tard, va publicar els singles Llum (2017), Espectacle (2018) i Ben amunt (2019). La seva proposta musical barreja estils i sonoritats amb el reggae com a ritme principal i unes lletres que no estalvien crítica ni combativitat.

La classificació de la votació popular, amb premi de 500  euros en material musical, ha quedat així:

1-Fusion Imbassion (Premià de Mar, 318 vots)
2-Durango (El Masnou, 313 vots)
3-Anna Murillo (Vilassar de Mar, 151 vots)
4-Sinergia (Vilassar de Mar, 45 vots)
5-Cherry Saint (El Masnou, 36 vots)

Vilassar de Mar, des de la Regidoria de Joventut del consistori,  ha estat el municipi organitzador del certamen aquest any.