Anna Gracia debuta amb la Selecció Catalana Sub18

La vilassarenca Anna Gracia ha debutat aquest passat diumenge amb la selecció catalana Sub18 de Hoquei Patins. Després de ser cridada per realitzar diversos entrenaments al CAR Sant Cugat, li va arribar l’oportunitat de debutar amb la Sub 18 catalana en un partit disputat aquest 25 de novembre a Vic emmarcat dins la “Jornada Roller per l’eliminació de la violència envers les dones” i que enfrontava les Star Catalunya Selecció catalana Fem18 HP A amb jugadores que militen a l’Ok Lliga contra la Selecció catalana Fem18 HP B equip on l’Anna lluïa el núm. 7 i que contra pronòstic va acabar guanyant el partit 3-1 amb gol inclòs de la vilassarenca.

La jugadora de 14 anys que actualment milita a l’Hoquei Club Palau de Plegamans, alterna les seves actuacions amb el Femení Sub16 i el Femení de 1a Catalana tot i que ja ha fet les primeres aparicions amb el Femení Nacional i també ha estat cridada per Miquel Busquets per realitzar els primers entrenaments amb l’equip d’OK lliga.

Anna Gracia és una jugadora de gran futur, amb una gran potència física que barreja amb una tècnica amb l’stick que fa que sigui una de les habituals golejadores en els partits que disputa. Va començar amb 3 anys al Club Vilassar Hoquei, va ser fitxada per CH Mataró, on després de militar-hi dues temporades va recalar al Club Patí Caldes. Des de fa dues temporades milita a l’Hoquei Club Palau de Plegamans.