Àngel Font: “La senda marítima amb Premià de Mar serà una realitat ben aviat”

Amb el portaveu d’ERC Vilassar de Mar diu Sí, Àngel Font, es tanca la ronda d’entrevistes que Vilassar Ràdio ha fet amb els portaveus de totes les forces amb representació municipal. Amb el regidor de Governació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar hem repassat la gestió del govern, hem parlat d’objectius immediats i hem analitzat la política de pactes. Un titular: “la senda marítima que unirà el nostre municipi amb Premià de Mar serà una realitat ben aviat”. El camí que ha d’unir Vilassar de Mar amb Premià de Mar, una vella reivindicació que fa més de 40 anys que es reclama, serà una realitat ben aviat, tal i com anticipa Àngel Font. “No ha estat fàcil: diferents administracions entren en el joc i s’han hagut de fer negociacions complexes”. Una antiga reivindicació podrà veure la llum

I és que s’encara el tram final de legislatura. Altres obres també s’atacaran. Al carrer de Sant Ramon i al carrer de Sant Magí. Font recalca que “no només s’han fet obres efectives i molt visuals. Sinó altres molt necessàries i que no llueixen tant”. En aquest sentit, destaca que “l’actual Govern ha fet nou obres sobre el clavegueram mentre que en els darrers 16 anys només se n’havia fet una”.

Font fa un balanç positiu dels tres anys i mig de Govern. Creu que “s’ha aportat a Vilassar de Mar regeneració democràtica i transparència”. En aquest sentit, el regidor de Governació vol destacar la feina feta per la regidoria d’Hisenda. “S’ha pogut eixugar el deute municipal i subratlla que en tres anys s’ha reduït el deute en 6 milions d’euros”. La regidoria d’Hisenda, aprovada en matisos, també, per bona part de l’oposició, treu bona nota així com l’àrea de Serveis Socials que porta Nuria Arasa. Un Govern que, quan arrencava el 2015, se’l va titllar de dèbil. 7 regidors contra 21. Això ha comportat, segons destaca Font, una cultura del pacte. S’ha arribat a enteses amb gairebé totes les forces polítiques. En el seu moment, Babord va estar a punt d’entrar en el Govern. Font destaca que no estan allunyats de la propostes d’aquesta formació que va decidir, finalment, fer la tasca de vigilància i control des de l’oposició

De cara als propers comicis del diumenge 26 de maig de 2019, Font assegura que el candidat d’ERC Vilassar de Mar diu Si seguirà sent Damià del Clot. Ja es prepara la maquinària per afrontar els comicis. El regidor de Governació creu que ells es mereixen quatre anys més per acabar tota la feina engegada.

Els darrers problemes de seguretat al carrer de Sant Francesc i el tema de la neteja al nostre municipi, són altres temes que té el Govern sobre la taula. Font recorda que Vilassar de Mar no està ni més net ni més brut que abans ja que la mateixa empresa, ampliada amb més efectius, la que segueix prestant el servei. Per a Font això vol dir que els vilassarencs i vilassarenques són cada cop més exigents i això el satisfà.

Pots escoltar l’entrevista sencera aquí.