Amics de la Sardana organitza una sortida a Prats de Molló- La Preste, Molló i Llanars el 5 de setembre

Sortida anterior de l'entitat al Monestir de Sant Benet de Bages

Sortida anterior de l’entitat al Monestir de Sant Benet de Bages

L’associació cultural Amics de la Sardana organitza dissabte 5 de setembre una sortida cultural per visitar tres poblacions medievals i transfrontereres: Prats de Molló-La Preste a la Catalunya Nord, Molló i Llanars, ubicades al Principat, municipis adherits a l’AMI (Associació de Municipis per la Independència).

L’autocar sortirà a ¾ de 8 del matí des de la cruïlla Riera d’en Cintet-Avinguda Eduard Ferrés i Puig, i quinze minuts més tard des de davant del bar La Barretina, a la confluència entre la Carretera de Cabrils, la Riera i la Carretera Nacional).

A les 11 del matí es farà una visita guiada a tot el conjunt monumental i arquitectònic de Prats de Molló-La Preste i a les dues de la tarda, aproximadament, dinar al centre de la població de Molló, al restaurant de cuina casolana El Costabona. A la tarda, a les 4 i a les 6, hi haurà visita guiada als conjunts monumentals les poblacions de Molló i Llanars, localitats vinculades a “La Retirada(gener-febrer de 1939). Seguidament, tornada cap a Vilassar de Mar.

El preu de l’activitat és de 48 euros, tot inclòs, excepte l’esmorzar. Les places són limitades per ordre d’inscripció. Es tracta d’una sortida adreçada tant a socis com a no socis de l’entitat. La inscripció es realitza tots els dijous d’aquest mes en el transcurs de les audicions-ballades “Sardanes a la fresca” que tenen lloc a la plaça de l’Ajuntament de 10 de la nit a 12 de la mitjanit. També pot contactar-se, per tramitar la inscripció, amb el correu electrònic de l’entitat, que és amic@sardanavilassardemar.org, o es pot contactar telefònicament tot trucant al  93 750 27 75 o al 639525771.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply