Amics de la Sardana organitza una sortida a Prats de Molló- La Preste, Molló i Llanars el 5 de setembre

  •  
Sortida anterior de l'entitat al Monestir de Sant Benet de Bages

Sortida anterior de l’entitat al Monestir de Sant Benet de Bages

L’associació cultural Amics de la Sardana organitza dissabte 5 de setembre una sortida cultural per visitar tres poblacions medievals i transfrontereres: Prats de Molló-La Preste a la Catalunya Nord, Molló i Llanars, ubicades al Principat, municipis adherits a l’AMI (Associació de Municipis per la Independència).

L’autocar sortirà a ¾ de 8 del matí des de la cruïlla Riera d’en Cintet-Avinguda Eduard Ferrés i Puig, i quinze minuts més tard des de davant del bar La Barretina, a la confluència entre la Carretera de Cabrils, la Riera i la Carretera Nacional).

A les 11 del matí es farà una visita guiada a tot el conjunt monumental i arquitectònic de Prats de Molló-La Preste i a les dues de la tarda, aproximadament, dinar al centre de la població de Molló, al restaurant de cuina casolana El Costabona. A la tarda, a les 4 i a les 6, hi haurà visita guiada als conjunts monumentals les poblacions de Molló i Llanars, localitats vinculades a “La Retirada(gener-febrer de 1939). Seguidament, tornada cap a Vilassar de Mar.

El preu de l’activitat és de 48 euros, tot inclòs, excepte l’esmorzar. Les places són limitades per ordre d’inscripció. Es tracta d’una sortida adreçada tant a socis com a no socis de l’entitat. La inscripció es realitza tots els dijous d’aquest mes en el transcurs de les audicions-ballades “Sardanes a la fresca” que tenen lloc a la plaça de l’Ajuntament de 10 de la nit a 12 de la mitjanit. També pot contactar-se, per tramitar la inscripció, amb el correu electrònic de l’entitat, que és amic@sardanavilassardemar.org, o es pot contactar telefònicament tot trucant al  93 750 27 75 o al 639525771.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply