Aleix Viu Cotolí, medalla de bronze al Campionat d’Espanya de Superbikes

El pilot vilassarenc Aleix Viu Cotolí ha quedat tercer a la classificació general del Campionat d’Espanya de Superbikes, en el qual ha participat amb l’equip Easy Race  Team. El campionat ha acabat aquest diumenge al Circuit de Jerez Angel Nieto, i en concret en la cursa d’avui, ha acabat segon, i en la classificació general, com explicàvem, tercer. Per tant, ha guanyat la medalla de bronze.

Aquesta ha estat la seva primera experiència en el motociclisme de gran cilindrada. Cal recordar que la seva participació en aquest campionat ha significat el seu debut en una categoria en la que la majoria de pilots són molt experimentats per seguir aprenent de cara al futur. Les curses de què ha constat el campionat s’han celebrat el 25 i 26 de juliol a Navarra, l’1 i 2 d’agost a Montmeló, el 13 de setembre al Circuit Ricardo Tormo de València, el 27 de setembre al Circuit de Jerez Angel Nieto, el 18 d’octubre al Circuit d’Albacete i el 8 de novembre, al Circuit de Jerez Angel Nieto.

L’Aleix s’ha emocionat moltíssim en la última cursa. Ha explicat que l’any passat va ser molt dur per a la seva carrera esportiva i que fins i tot estava plantejant-se la possibilitat d’abandonar el motociclisme. Ha donat les gràcies a l’equip Easy Race Team per l’oportunitat que li van donar, especialment al cap de l’equip Eduardo Salvador, i a totes aquelles persones que l’han recolzat .Eduardo Salvador, per la seva part, ha explicat que ha fet una cursa molt bona i ha afegit que ha estat una temporada dura per ell

Viu Cotolí s’inicià en el motociclisme a l’any 2008 en el campionat PromoRACC en la categoria de 50cc