Alba Diloy guanya el concurs per triar el disseny de la samarreta de la Caminada de la Dona

 

L’alumna de l’institut Pere Ribot Alba Diloy ha estat la guanyadora del concurs promogut per l’Ajuntament de Vilassar de Mar per triar la imatge de la samarreta de la vuitena edició de la Caminada del Dia de la Dona d’enguany. La seva proposta, tres dones envoltades per una mitja corona de llorer i pel missatge “Avancem per la igualtat”, va ser triada entre els 36 dibuixos presentats per alumnes de 4t ESO dels dos instituts del poble.

Sorpresa i emocionada, Diloy ha conegut la notícia avui divendres al matí, quan la regidora d’Igualtat, Marta Rovira, ha visitat l’institut per lliurar-li la primera samarreta amb el seu disseny. Ha estat durant la primera classe del matí i davant dels seus companys, que han rebut amb aplaudiments l’èxit de l’Alba. “La veritat és que no m’ho esperava”, ha confessat l’Alba. “M’agrada dibuixar i, per inspirar-me, vaig buscar informació i altres dibuixos per Internet”, ha explicat aquesta alumna de 4t d’ESO, que segueix l’itinerari d’emprenedoria.

La regidora d’Igualtat, que durant l’acte ha estat acompanyada per la cap d’estudis de l’institut, Clara Ramos, ha lloat el disseny de l’Alba i l’ha animat a seguir dibuixant i a participar en la Caminada del Dia de la Dona, que tindrà lloc aquest diumenge 12 de març. Les 600 persones que s’han inscrit per fer-la lluiran el disseny de l’Alba, en una samarreta, que, en aquesta edició, serà de color blau fosc.