Al setembre s’obrirà la inscripció als cursos de català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obrirà novament el període per acreditar el nivell de coneixements de català, pas previ a la inscripció dels cursos de català. Serà del 5 al 9 de setembre. Es poden sol·licitar les proves de col·locació que permeten determinar quins són els coneixements actuals de català de la persona que es vol inscriure a un curs general del CPNL.

La prova de col·locació és un requisit indispensable per a aquelles persones que tinguin un mínim coneixement de la llengua, però que no puguin justificar-lo amb la presentació d’un certificat oficial, reconegut per la Secretaria de Política Lingüística, o que no hagin fet ja un curs al CPNL. La prova de col·locació és gratuïta, té una validesa de dos anys i es pot escollir si es fa en línia o en un centre de normalització lingüística proper.

La inscripció als cursos de català serà el 12 i 13 de setembre, de manera preferent per als alumnes del CPNL del darrer any, i del 14 al 16 de setembre, per a tothom. Es pot fer de manera presencial en qualsevol dels centres de normalització lingüística o en línia a través de la plataforma d’inscripció i tràmits en aquest enllaç.

La informació per a la inscripció ja es pot consultar a la pàgina web del Consorci en aquest enllaç.