Ajornats el Vilassar de noir i el Concert de Tardor per l’empitjorament de la situació sanitària

El festival literari Vilassar de noir i el Concert de Tardor que s’havien de celebrar en els propers dies a Vilassar de Mar han quedat ajornats degut a les noves restriccions anunciades per la Generalitat de Catalunya per intentar contenir l’avanç del coronavirus. El comitè d’emergència per la covid-19 de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha pres la decisió de posposar-los en conèixer les noves mesures previstes pel Govern davant l’augment de casos de coronavirus detectat a Catalunya durant les dues primeres setmanes d’octubre.

Així, per contribuir a reduir la mobilitat i evitar aglomeracions de persones en espais tancats, el Vilassar de noir, que estava previst del 23 al 25 d’octubre, i el Concert de Tardor, que l’associació Amics de la Sardana havia anunciat per al 25 d’octubre, queden ajornats. L’evolució de la situació epidèmica marcarà la nova data d’aquests esdeveniments. També s’ha ajornat una audició de sardanes prevista per al 18 d’octubre.

Així mateix, es posposa l’inici d’algunes activitats i tallers organitzats per les entitats socioculturals vilassarenques que havien de començar avançat l’octubre. Aquestes entitats ja havien rebut el protocol covid-19 elaborat pel comitè d’emergència per reactivar el sector sociocultural. L’empitjorament de la situació sanitària, però, ha obligat a ajornar la represa de les activitats previstes.

Es mantenen, mentre la evolució de la pandèmia no requereixi el contrari, els tallers i les activitats que ja havien començat. Entre elles, es troben les de la gent gran, regulades ja pel protocol sanitari del sector.

Cal destacar la possibilitat de canvis en les mesures preses en funció de l’evolució de la situació