Aigües de Vilassar manté l’ajuda econòmica a les famílies amb dificultats per pagar el rebut de l’aigua

L’Ajuntament de Vilassar de Mar i la companyia subministradora de l’aigua al municipi, Aigües de Vilassar, SLU, han signat un nou conveni de suport a famílies amb dificultats socioeconòmiques. L’aportació d’Aigües Vilassar és de 6.000 €, que se sumen als que ja té pressupostats l’Ajuntament en concepte d’ajuts d’emergència per a subministraments bàsics (aigua, llum i gas). Tots aquests diners pretenen evitar els talls de subministraments i donar un suport econòmic a aquestes llars.

El conveni l’han signat el gerent de l’empresa d’aigües, Julián Julià, i l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià Del Clot. La regidora de Serveis Socials, Núria Arasa ha manifestat que es manté una relació fluïda entre l’Ajuntament i Aigües de Vilassar i ha expressat l’agraïment de la voluntat de les parts en mantenir aquest conveni per ajudar les famílies amb dificultats i que no ho passen gens bé. Des d’Aigües Vilassar, Julián Julià ha destacat que, a banda, de seguir amb l’esforç econòmic que fa la companyia, Aigües de Vilassar cobreix directament altres despeses de les famílies abonades en situació de vulnerabilitat energètica.

Durant el 2017, els Serveis Socials Municipals van destinar 78.510,86 € en ajuts per a subministraments, que corresponen a més de 400 famílies. El departament de Serveis Socials és qui estableix, segons els criteris del Reglament d’ajuts d’emergència social, les famílies que poden rebre aquest tipus d’ajudes.