Aigües de Vilassar aplicarà la reducció del 50% de la tarifa del cànon de l’aigua en el tram comprès entre 1 d’abril i 31 de maig en la propera factura

Aigües de Vilassar, la companyia subministradora d’aigua a Vilassar de Mar, aplicarà les mesures adoptades al Decret Llei 8/2020, de 24 de març, de la Generalitat de Catalunya. Durant el període comprès entre l’1 d’abril i el 31 de maig de 2020 aplicarà una reducció del 50% de la tarifa del cànon de l’aigua tant per a consums domèstics com per a industrials i assimilables. A més, els usuaris que tinguin tarifa social del cànon, durant el mateix període de consum, tindran cànon 0 en tots els trams sigui quin sigui el seu consum (fins ara s’aplicava al primer tram o tram de consum bàsic. Aigües de Vilassar ha explicat que la reducció del 50% de la tarifa del cànon de l’aigua es veurà reflectida en la propera factur, que es cobrarà el mes de juliol.

Julián Julià, gerent d’Aigües de Vilassar, ha explicat que tant les oficines de l’empresa com les instal·lacions del Museu de la Mina Vella estan tancats per les mesures de confinament pel coronavirus. Ha subratllat que Aigües de Vilassar continua prestant servei amb total normalitat, i que es fan les reparacions  i els treballs imprescindibles que van sorgint dia a dia. En el cas d’obres de millora que estaven fent a la via pública, ha quedat ajornades. Ha afegit que tenen tancades des del 31 de març, d’acord amb les indicacions de les autoritats, les fonts de la via pública.