Agermanament virtual de Vilassar de Mar amb Sant Esteve de les Roures

El proper divendres 6 de juliol, Vilassar de Mar s’agermanarà, simbòlicament, amb el municipi virtual de Sant Esteve de les Roures. Aquest poble inventat per la Guàrdia Civil en el qual, suposadament, s’havien produït els fets més violents durant la jornada de votacions en el referèndum de l’1 d’octubre. La xarxa es va omplir d’acudits i, ara, la sala BardeMar ha decidit sumar-s’hi proposant aquest acte institucional en el qual la diversió i les sorpreses hi són assegurades. Es destinarà una part de la recaptació a les famílies dels presos polítics.

En Bep Domínguez, responsable de BardeMar, explica que la festa de l’Agermanament amb Sant Esteve de les Roures té un objectiu: “passar-s’ho bé i enriure-se’n del mort i del qui el vetlla”. El fenomen de Sant Esteve de les Roures ha aixecat un gran rebombori a les xarxes. Hi ha ganes de veure’s físicament i des de BardeMar van pensar… fem-ho! Agermanament simbòlic.

Un acte amb una vessant solidària de fons. Part de la recaptació es destinarà a ajudar les famílies dels presos polítics. Les entrades per a la festa es poden comprar als establiments habituals de Vilassar de Mar: la mateixa sala Bardemar, la Llibreria Index, Eladio Televisió i la Copisteria i també a internet, a través de la plataforma Ticketea. El preu del sopar i la festa és de 17 euros i està disponible, també, un pack només per a la nit sense tiberi. Gresca i que ningú s’avorreixi

Agermanament, doncs, simbòlic amb Sant Esteve de les Roures el divendres 6 de juliol a la Sala Bardemar. Un espai que ja té tancada les programació cultural dels mesos de juny i juliol ja que a l’agost tancaran per vacances.

Post escoltar l’entrevista sencera aquí.