Agermanament virtual amb Sant Esteve de les Roures a la sala BardeMar

Aquest divendres, Vilassar de Mar s’agermana, simbòlicament, amb el municipi virtual de Sant Esteve de les Roures amb el lliurament de les claus de casa nostra a l’excel·lentíssim alcalde senyor Orni. Recordem que aquest poble, inventat per la Guàrdia Civil i en el qual, suposadament, s’havien produït els fets més violents durant la jornada de votacions en el referèndum de l’1 d’octubre, va provocar un munt d’acudits a la xarxa.

I ara, la sala BardeMar ha decidit sumar-s’hi proposant aquest acte institucional, aquest espectacular sopar de gala, que començarà a dos quarts de nou del vespre, en el qual la diversió i les sorpreses hi són assegurades. Hi seran el rei, Toni Albà, acompanyat per l’alcalde de Sant Esteve de les Roures, el senyor Orni, interpretat per en Pep Cruz i un munt de sorpreses més. Es destinarà una part de la recaptació a les famílies dels presos polítics.

Les entrades es poden comprar als establiments habituals de Vilassar de Mar, la mateixa sala Bardemar, la llibreria Index, Eladio Televisió i la Copisteria i també a internet a través de la plataforma ticketea. El pack del sopar i la festa és de 17 euros i està disponible també la possibilitat d’assistir només a la festa posterior a un cost de 8 euros (més copa) amb entrada a partir de les 11 de la nit.

Festa, gresca i que ningú s’avorreixi seran les normes. Al marge dels grans Albà i Cruz, infinitat de sorpreses preparades amb actuació de La Tropa Teatre, Sant Pau Rhum Band, Eduard Sanchíz i els Alocs ad Roll. Dj, sorpreses i solidaritat a dojo per aquest agermanament, simbòlic amb Sant Esteve de les Roures a la Sala BardeMar. Un espai que ja té tancada la programació cultural per aquest mes, ja que a l’agost seran de vacances.