AGAV torna a casa carregat de medalles

Aquest passat cap de setmana les 20 gimnastes de competició de base i via olímpica de Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar (AGAV) s’han desplaçat a Hostalets de Balenyà per disputar la tercera fase de la copa Catalunya, classificatòria per al Campionat de Catalunya individual. Va començar la jornada la gimnasta Laia Requena que, tot i algunes errades, es va alçar al més alt del podi obtenint per segona vegada el primer lloc en la seva categoria de nivell 3p.

Seguidament van participar en la categoria de nivell 1 les més petites de l’equip, Adriana Perez de León i Maia Burgos, que van fer una de les seves millors competicions ja que la seva actuació va ser molt brillant en tots els sentits. Després va tocar el torn de les grans. La capitana de l’equip Laia Rabassa i la seva companya Adriana Laguna van treure elements de gran dificultat en aquesta competició i van saber estar a l’alçada de les circumstàncies.

Per finalitzar la jornada, les gimnastes de nivell 2p Berta Garcia Conde, Lucía García, Noa Gordillo, Corina Marcano, Natalia Subirós, Julia Galan i Noa Maña, van fer una actuació especial i a la vegada espectacular, ja que van lluitar i aconseguir els objectius marcats que van superar totes amb gran èxit, obtenint una medalla d’or la gimnasta Julia Galan, una medalla de plata la gimnasta Noa Maña i una copa de primera posició l’equip campió format per la Noa, Julia, Natalia i Corina.
Pel que fa a la jornada de diumenge, la va obrir la gimnasta Paola García, que tot i una petita errada de paral•leles, va fer una actuació brillant, en la qual va demostrar la seva gran evolució i constància. Seguidament va ser el torn de les gimnastes de la categoria de nivell 5 Maia Impellitieri i Alexia Sentias, que van demostrar tot el seu treball, van treure els nous elements amb gran èxit i Maia Impellitieri, després de molts mesos de constància, treball i voluntat, va obtenir la segona plaça aconseguint la medalla de plata a la general individual de la seva categoria. Després van participar les gimnastes més grans de l’equip: Laia Casta, Esther Guillén i Andrea Quesada, que van demostrar tot el que estan treballant i millorant de tal manera que van obtenir una tercera plaça per equips. Tot i algunes errades, van fer una magnífica competició. I per acabar la jornada la gimnasta Melanie Alvarez va fer uns espectaculars exercicis i va obtenir una medalla de bronze a la general en la seva categoria de nivell 3g.