Afectacions per la forta ventada

Matí complicat a Vilassar de Mar pels efectes de la forta ventada que ha sacsejat el nostre municipi.

Arbres caiguts, branques a la via, motos a terra i part d’il·luminacions nadalenques despreses és el primer balanç d’un dilluns difícil. Afortunadament, no s’han registrat danys personals. La Policia Local informa que la gran majoria de les incidències ja estan solucionades o en vies de recuperar la normalitat. Han rebut 25 trucades.

El vent ha motivat la caiguda d’arbres o branques.

Davant de l’escola de la Presentació ha caigut un arbre que ha fet danys a la façana del centre. La Brigada l’ha tallat i s’ha acordonat la zona. També han caigut arbres al carrer Maria Vidal, davant del Sorli, al carrer Mossèn Pere Ribot amb carretera d’Argentona, amb danys en un vehicle aparcat. Les feines per retirar aquest arbre han provocat algunes alteracions de trànsit en aquesta via.

A la Plaça Carles Trias amb Avinguda Montevideo, on hi ha el parc infantil, també han caigut branques, algunes de grans dimensions, així com a l’Avinguda Lluis Companys, a la sortida d’un gual al carrer Jeroni Marsal, al passeig de Sant Joan, al Passeig dels Pins i en una finca particular del carrer del Rosari. Cal ressenyar, també, que un arbre s’ha descalçat al carrer de Maria Vidal i que al carrer de la Muralla amb Narcís Monturiol també s’han registrat afectacions per la caiguda d’elements vegetals per culpa del vent.

Un vent que també ha provocat el despreniment de part de la façana d’un immoble de carrer de Sant Mateu, amb danys en un vehicle aparcat, l’aparició de pedres a la N-II, a l’altura del carrer Canonge o la caiguda de diferents motocicletes aparcades.

També s’han vist afectades il.luminacions nadalenques i pancartes. Un cable ha caigut al carrer Narcís Monturiol amb la plaça Mossèn Teixidor i s’ha despenjat una pancarta que hi havia penjada a l’Avinguda Montevideo amb Narcís monturiol.

Finalment, s’han trencat vidres a la Via Octaviana producte del vent. La Brigada Municipal i la Policia Local de Vilassar de Mar han intervingut en tots els cassos, aixecant actes, recollint les afectacions i acordonant la zona, quan ha calgut. Afortunadament, no hi ha hagut danys personals i la majoria de les incidències ja estan solucionades i es recuperarà la normalitat. La centraleta de la Policia Local ha rebut 25 trucades aquest dilluns al matí relacionades amb els efectes de les inclemències metereològiques.

Fotografies cedides per Joana Hernández