Afectacions al trànsit amb motiu de les obres a la carretera de Cabrils

Avís tall ctra CabrilsAmb motiu de les obres d’urbanització per adequar com a vial urbà el tram de l’actual carretera de Cabrils (entre Santa Maria i la N-II), a partir del dilluns 22 de setembre no es podrà circular —excepte guals i veïnat del carrer Sant Roc— per l’avinguda Escultor Monjo.
Els veïns i veïnes del carrer Sant Roc hauran de sortir en sentit muntanya per la carretera de Cabrils fins al carrer Montserrat. I el veïnat del carrer del Carme haurà de sortir i entrar pel carrer Sant Magí, carrer que, provisionalment, serà de doble sentit de circulació i no s’hi podrà estacionar.

 

 

Afectacions a la línia de bus C12, parada passeig dels Pins
A partir del dilluns 22 de setembre, i mentre durin les obres, la línia d’autobús C12 de l’empresa Casas no circularà per la carretera de Cabrils en el tram comprès entre el carrer Santa Maria i la N-II, i la parada del passeig dels Pins quedarà inhabilitada. El recorregut alternatiu en sentit descendent el realitzarà per l’avinguda Eduard Ferrés – ctra. d’Argentona – N-II. Per tant, s’incorporen de forma temporal dues noves parades en substitució de la del passeig dels Pins:
–  Ajuntament de Vilassar de Mar (actual parada de les línies C13, C10 i C30 en sentit Premià de Mar).
– Estació de Renfe Vilassar de Mar (sentit Premià de Mar).