Afectacions a la línia R1 de Rodalies del 5 al 8 de desembre

Des de dissabte  5 fins al dimarts 8 de desembre, hi ha afectació de serveis a diverses línies de Renfe, entre elles la R1 de Rodalies  (que uneix Malgrat-Maçanet-Massanes i l’Hospitalet de Llobregat i que en el seu recorregut passa per Vilassar de Mar)  a causa de les obres que està fent Adif a l’estació de Sants i a l’àmbit de la futura estació de  La Sagrera.

Durant aquests quatre dies els trens iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Badalona. Per continuar el viatge fins a Barcelona, els viatgers hauran d’agafar a Badalona la línia R3 del metro. També tenen a la seva disposició la  línia B7 que porta cap a Sant Adrià de Besòs i des d’aquí es pot accedir a serveis del TRAM

El servei de tren entre Malgrat i Badalona funcionarà, per tant amb normalitat i el recorregut Malgrat a Blanes s’ha de fer per un servei alternatiu per carretera.  

Per facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe ha reprogramat el seu servei amb l’objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers.

Durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbordament a les estacions de Metro amb correspondència amb estacions de Rodalies afectades.

Durant aquests dies, els serveis de Rodalies veuran modificades les seves vies d’estacionament habitual a Barcelona Sants. Adif intensificarà la informació per megafonia en aquesta estació.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunicaran a través de megafonia en estacions, a l’interior dels trens, així com pantalles i teleindicadors.  Els viatgers poden consultar els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies i @adif_es).