Adrià Wegrzyn guanya el tercer concurs internacional de menjar calçots organitzat per Del Pagès a casa

Font: Instagram Del Pagès a Casa

Font: Instagram Del Pagès a Casa

El barceloní Adrià Wegrzyn ha guanyat la tercera edició del concurs internacional de menjar calçots que organitza a Vilassar de Mar Del pagès a casa. En l’edició d’enguany, que ha estat apadrinada per l’actor de “Polònia” David Olivares, hi van participar 22 persones, que havien de menjar el màxim nombre de calçots en 35 minuts.

Wegrzyn, que participava per segona vegada al campionat de Vilassar de Mar, va menjar 225 calçots i 4,64 quilos i va superar la fita assolida l’any 2014 quan va menjar a Valls un total de 275 calçots i 3,8 quilos. En segona i tercera posició van quedar Joan Dellà i Sergi Soriano respectivament. El premi del concurs és una escultura de l’artista de Malgrat de Mar Salvador Freixa que representa una mà agafant els calçots i un pot de salsa.

“Estic molt content amb el premi aconseguit i el certamen és una bona manera d’exportar la cultura del calçot”, ha explicat Wegrzyn als micròfons de Vilassar Ràdio, 

Font: Instagram Del Pagès a Casa

Font: Instagram Del Pagès a Casa

Dalmacio Ramon, en representació de El Pagès a Casa, se sent molt satisfet de com està funcionant aquest concurs, que té l’objectiu de promocionar els calçots que es conreen aquí.

Leave a Reply