Activitats organitzades per les formacions polítiques vilassarenques

 

Les formacions polítiques que concorreran a les properes eleccions municipals han començat a  realitzar activitats per tal de donar a conèixer a la ciutadania el candidat o candidata que presenten com a cap de llista per als propers comicis.

L’objectiu és que els ciutadans i les ciutadans puguin conèixer de primerà mà als i les alcaldables, que puguin parlar amb ells i elles i que els puguin fer arribar les seves inquietuds, propostes, queixes, suggeriments…

En el cas d’ERC, conviden a fer un cafè amb Marta Rovira Martínez, alcaldable d’aquesta formació, dimarts 21 de març a les 6 de la tarda  a la plaça Geroni Gelpí.

En el cas de Junts Estimem Vilassar de Mar, organitza diumenge 19 de març a les 11 del matí una botifarrada popular, al costat de la Biblioteca Ernest Lluch. L’acte comptarà amb la presència i la intervenció de l’alcaldable d’aquesta formació per a les properes eleccions municipals, Laura Martínez Portell. Hi haurà botifarra, pa amb tomàquet i beguda.

En el cas de Babord, presenten el conjunt de la candidatura amb què concorreran als propers comicis, que està encapçalada per Elena López, aquest dissabte 18 de març, a les 11’30 a la plaça de l’Ajuntament.

En el cas de Podem/Podemos, presenta la seva alcaldable, Manuela Calero en acte que tindrà lloc aquest dissabte 18 de març, a les 11 del matí, a l’Espai Galbany.

(Anirem ampliant la informació a mesura que les formacions polítiques ens vagin comunicant les activitats que organitzen)