Activitats organitzades per les formacions polítiques vilassarenques fins al 16 d’abril

 

Les formacions polítiques que concorreran a les properes eleccions municipals han començat a realitzar activitats per tal de donar a conèixer a la ciutadania el candidat o candidata que presenten com a cap de llista per als propers comicis. L’objectiu és que els ciutadans i les ciutadanes puguin conèixer de primera mà als i les alcaldables, que puguin parlar amb ells i elles i que els puguin fer arribar les seves inquietuds, propostes, queixes, suggeriments…

ERC presentarà la seva llista electoral diumenge 16 d’abril a les 12 del migdia a la Sala Maria Roser Carrau. L’acte comptarà amb la intervenció de l’alcaldable Marta Rovira Martínez, Marta Rovira Vergés (secretària general d’ERC) per videoconfèrència,l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals i l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot. Més informació aquí.

JUNTS ESTIMEM VILASSAR DE MAR conviden a fer un vermut amb Laura Martínez Portell, l’alcaldable d’aquesta formació, diumenge 16 d’abril a les 11 del matí al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya

BABORD organitza una jornada sobre cultura el dissabte 15 d’abril, amb activitats a la plaça Picasso, la Torre d’en Nadal i la plaça del Círcol. Més informació aquí.

(Anirem ampliant la informació a mesura que les formacions polítiques ens vagin comunicant les activitats que organitzen)