Activitats d’AEU-VdM per al segon trimestre

 

Classes, conferències, sortides, monogràfics, etc. l’Aula d’Extensió Universitària  encara el segon trimestre del curs. Agafa l’agenda i apunta. El president de l’entitat, Sep Labarta i Myriam González ens van detallar en una entrevista al “Parlant de tot“, el menú per a les properes setmanes.

Així doncs, l’Aula tancat, malgrat la pandèmia, un primer trimestre exitós amb molts temes sobre la taula. Biologia, comunicació, història, literatura justícia… i respecte a les properes setmanes Sep Labarta ens avança les línies Mestres: filosofia, la visita d’una ONG, política, feminisme, teatre i salut.

El president de l’Aula celebra les bones mitjanes d’assistència i audiència a les conferències malgrat la pandèmia: 96-97 persones d’assistència presencial i entre 14 i 25 d’assistència online.

La Myriam González ens detalla, tot seguit, la graella de l’Aula. 1 de febrer, apunta, la xerrada de la Fundació ONG Vicki Bernadet amb la presència de la seva presidenta, que tractarà sobre “La violència educada. confiança i abusos sexuals en la infància i l’adolescència”.

Acte seguit, 15 de febrer, com sempre els dimarts a les sis de la tarda a la Sala Carrau, arriba el torn de la política: “Fronteres postpandèmia”, amb Blanca Garcés, investigadora del CIDOB i doctora en Ciències Socials.
El mes de març l’Aula el consagra al feminisme. “Allò que sabem les dones” a càrrec de Romina Zuppone.

El 15 de març, i per primer cop, l’Aula d’ Extensió Universitària s’estrena amb el teatre; però vist des d’una aresta, si més no, curiosa, diferent. Amb Marta Luna, que tractarà en una tertúlia sobre l’evolució del teatre grec en l’actualitat i perquè la gent va al teatre.

I es tancaran les conferències del segon trimestre de 2022 amb salut: es parlarà sobre el pas dels anys: “La vida és curta?”, a càrrec de Francesc Aznar, llicenciat en medicina per la UAB.

Al marge de les conferències dels dimarts, el menú de l’Aula per al segon trimestre contempla, també, monogràfics sobra la Història d’Europa al segle XX: postguerra i declaració dels drets humans, l’Europa de la Guerra Freda i de després d’aquesta etapa.

I ja tenen dissenyat, a més, el proper monogràfic. Musical. El Jazz. Des de New Orleans a les noves generacions, amb la música negra, que va canviar el món, a càrrec del professor Pau Fuster.

Per a més informació, cal adreçar un email a aeu.vdm@gmail.com. L’Àula està ubicada al carrer Santa Eulàlia, 40 de Vilassar de Mar.

(imatge d’arxiu Vilassar Ràdio)

Consulta aquí les activitats previstes: