Actes solidaris a benefici de la investigació sobre el parkinson 

El president de l’associació Parkinson Maresme, el vilassarenc Marià Pradell, ens ha fet cinc cèntims, en l’entrevista realitzada a l’espai “Parlant de tot” de Vilassar Ràdio, de les moltes activitats que hi ha programades a la comarca per sensibilitzar sobre aquesta malaltia i per recollir diners per a la investigació mèdica del parkinson.

El Restaurant El Paller, ubicat al Torrent Malet nº 10 de Premià de Mar organitza un sopar solidari el dissabte 8 de febrer a les 9 del vespre amb una actuació musical a benefici del Departament de Parkinson i de Transtorn del Moviment de l ’Hospital Clínic. Els diners que es recollin seran destinats a la recerCa sobre aquestes malalties. L’acte es realitza amb el suport del Parkinson Maresme. El telèfon del restaurant és el 93 752 41 68.

Marià Pradell oferirà dimarts 11 de febrer una conferència sobre el parkinson al col·legi Hamelin, de Montgat, per explicar als alumnes d’ESO la visió de la malaltia des del punt de vista del pacient

Diumenge 15 de març al Teatre La Sala d’Argentona, Parkinson Maresme organitza un concert solidari a benefici de l’associació,  amb la participació de l’Orquestra de Mataró i el Cor Madrigalista de Mataró, amb l’actuació de gairabé quaranta persones.

Pradell ha afegit que el dissabte 18 d’abril tenen previst celebrar la Diada del Parkinson a la plaça Santa Anna de Mataró i ha mostrat l’agraïment de l’associació que presideix a la propietària del restaurant El Paller pel gran nombre de plantes que els ha donat en anys anteriors per ajudar a celebrar aquesta Diada.

Pradell ha explicat que des de l’associació organitzen teràpies grupals amb preu raonable que fan que els símptomes de la malaltia triguin en evidenciar-se.

L’associació té la seu a l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró. Per a més informació, parkinsonmaresme.com i el seu telèfon és el 93 796 48 20.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera la podeu escoltar aquí.