Actes per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI

L’Ajuntament de Vilassar de Mar se suma al Dia Internacional de l’Orgull LGBTI per reivindicar i defensar els drets del col·lectiu a través d’una programació amb diferents activitats, que començarà el dia 23 i finalitzarà el 30 de juny i que són les següents:

Diumenge 23 de juny

11 h “Conèixer per respectar: jocs per entendre la diversitat i fomentar la igualtat”, a càrrec de la Tribu Juganera. Instal·lació interactiva destinada a un públic infantil (a partir de 3 anys) on es treballa la diversitat de famílies, de cossos, de genitals… També hi trobareu un punt lila familiar amb un munt d’informació. Plaça Josep Tarradellas (passeig zona d’ombra).

Dilluns 24 de juny

19 h La Festa dels colors (Festa Holi). Plaça Josep Tarradellas.

Dijous 27 de juny

17 h Taller d’estampació de samarretes, a càrrec d’Olga Artigas, il·lustradora i pintora (@olgaartigasballesta). Costumitza el teu outfit pel Pride BCN. Obert a tothom! Per ser sostenibles, podeu portar la vostra samarreta, texans, bossa de mà… el que vulgueu, sempre que sigui de cotó. Can Jorba.

Divendres 28 de juny

10 h Hissada de la bandera LGBTIQ+ i lectura del manifest per part de la regidora d’Igualtat. Plaça de l’Ajuntament.

Diumenge 30 de juny

19 h Cinema amb la projecció de la pel·lícula “Entre nosotras”. Activitat amb la col·laboració de La Plataforma del Cinema de Vilassar de Mar. Sala Cultural M. Roser Carrau.

Si heu patit, esteu patint o teniu risc de patir alguna agressió per raò d’orientació sexual, identitat de gènere i/o expressió de gènere, us podeu adreçar al Servei d’Atenció Integral (SAI) de Vilassar de Mar, que es troba a l’Espai Galbany.