Actes per celebrar la Castanyada i Halloween

A Vilassar de Mar hi ha força activitats programades per celebrar la castanyada i halloween , per a totes les edats.

La primera de les activitats de la castanyada va tenir lloc aquest passat diumenge 28 a la tarda al Centre Cívic Lluís Jover. Els avis i àvies van celebrar-la amb ball, música en viu, moniatos, castanyes i panellets.

El Tucutuc instal·la, a la seva biblioteca-ludoteca el tunel de terror, dimarts 30 i dimecres 31 d’octubre de 6 a 9 del vespre, amb entrada gratuïta.

La Caseta de l’Arbre instal·larà dimecres 31 d’octubre a la seva seu del carrer Santa Maria el laberint del terror adreçat a nois i noies a partir de 7 anys. Els primers cinquanta nens i nenes tindran un obsequi. El tiquet costa 2 euros per persona. S’iniciarà a 2/4 de 8 del vespre.

Dimecres 31 d’octubre, a la Torre d’en Nadal-plaça Pau Vila, Boatiné, Bar 1001 i La Vila organitzen una castanyada de 7 de la tarda a 2 de la matinada amb sabor a reggae, amb sopar i l’actuació de Mr. Manley, Monster Sound i Reborn Sound.

La Tropa Teatre proposa el Passatge del Terror, Horror Circus, el divendres 2 i dissabte 3 de novembre de 7 de la tarda a 10 del vespre, a la Sala Maria Roser Carrau. El preu del tiquet és de 2 euros per persona. La venda de tiquets els mateixos dies a la tarda.

L‘Espai Jove de Nit convida als joves de la població a portar-se el sopar de casa i veure una pel·lícula de por a Can Jorba la nit del 2 de novembre, de 22 hores a 1 de la matinada.

Els Mansuets de Foc de  l’ AVAL instal·len durant aquesta setmana (les tardes de dilluns, dimarts i divendres, i dimecres i dijous durant tot el dia) una parada de venda de castanyes a la confluència del carrer Narcís Monturiol amb Montevideo. Al costat de la parada es realitza el joc “Mansuets Pong”, amb regals i sorpreses.

Des de la Parròquia de Sant Joan, l’equip coordinador de Famílies “Fent Amics” organitza una sortida a Viladrau per celebrar la castanyada a una casa rural, rodejada de boscos, ubicada davant del massís del Montseny. Se sortirà dissabte 3 al matí i la tornada serà diumenge 4 a la tarda. En el transcurs de dissabte, es farà una excursió pels boscos de Viladrau, i hi haurà gimcana, castanyes i gresca, i l’endemà diumenge, missa a les 12 del migdia i dinar de germanor.

Els veïns i veïnes del carrer Sant Llorenç que resideixen entre els números 1 i 28 d’aquest carrer decoraran les façanes de les seves cases amb motius de Halloween dimecres 31 d’octubre  i es tindrà tota la decoració acabada, per a ser visitada, a partir de les 7 de la tarda. A partir de les 8 del vespre els nens i nenes del carrer protagonitzaran un ball amb motius de Halloween.