Actes de la Diada a Vilassar de Mar

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha definit, ja, els actes oficials per a la Diada de l’11 de setembre. Com sempre, les activitats institucionals al nostre municipi comencen abans. Divendres 9, a les 9 del vespre, als jardins de Can Bisa, recital de la Diada a càrrec de La Tropa Teatre

Després la plaça de l’Ajuntament esdevé, un any més, epicentre de les activitats oficials de la Diada que recorda els caiguts de Barcelona l’11 de setembre de 1714.

Dissabte 10 de setembre les activitats arrencaran amb la popular cantada d’havaneres per part del grup Mestre d’Aixa al punt de les set de la tarda. Dues hores després, a les 9 de la nit, Amics de la Sardana ens porta la cobla Sabadell per a la tradicional ballada de la dansa més bonica de les que es fan i es desfan.

A les 11 de la nit del dissabte 10 de setembre començarà, després de les cançons i el ball, els actes oficials de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. A un quart de 12 de la nit, es donarà pas, a la plaça de l’Ajuntament, al Recital de Poesia que oferirà, una edició més, la Tropa Teatre.

Acte seguit, arribarà el torn dels Sons de l’Aval que donaran un recital musical i, just després, segona tanda de poesies; abans de donar par a l’ofrena floral de les entitats de Vilassar de Mar a la senyera. Ja al punt de la mitjanit de l’endemà, 11 de setembre, el consistori farà la seva ofrena floral amb el parlament de l’alcalde del nostre municipi, Damià del Clot.

Ja a un quart d’una de la matinada, el Cant dels Segadors, himne Nacional de Catalunya, amb la participació de la Coral Englantina, posarà el punt final als actes institucionals de la Diada.