Actes amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer Infantil, organitzats per Associació Mariona

Doble cita solidària per a aquests dies. Aquest dijous 15 de febrer és el dia que la comunitat internacional dedica a fer visible el càncer infantil.

La maresmenca Associació Familiars de Nens i Nenes del Maresme amb Càncer Mariona ha dissenyat una jornada d’inflament de globus solidaris a totes les escoles de la nostra comarca aquest dijous

Dos dies més tard, aquest dissabte 17 de febrer, la plaça Santa Anna de Mataró acollirà de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda un munt d’activitats pensades per donar suport a nens i nenes que pateixen aquesta malaltia.

Mariona López Zamora , fundadora d’aquesta associació, ha estat entrevistada al “Parlant de tot”.

Ha tractat sobre els objectius d’aquesta entitat i ens ha avançat els actes que tenen previstos:

La Mariona, que va superar un doble càncer quan era ben joveneta, va decidir, ara fa dos anys i mig, fundar i liderar l’Associació Mariona per tal de donar suport a infants i famílies que passen per un càncer infantil.

Va apostar, doncs, per aportar la seva experiència i el seu esperit de superació a aquelles famílies que ho necessitin, donant suport logístic, com per exemple, en el desplaçament per anar de casa a l’hospital, per rebre tractament mèdic, en coordinació amb les assistentes socials.     

Es pot col·laborar amb l’entitat fent una transferència bancària al compte corrent de l’associació, i comprant els productes (sudaderes, samarretes) que tenen a la seva parada, que instal·laran aquest dissabte a la plaça Santa Anna i que també trobaràs en altres dates de l’any a Mataró, com per exemple per Sant Jordi. Aquest dijous 15 de febrer es podran collarets i globus solidari de l’associació, al pati de l’escola La Bressoleta de Vilassar de Mar.

Ara sí, definides les coordenades, ens hem  volgut centrar en les dues activitats que tenen dissenyades per a aquesta setmana.

Comencem per aquest dijous: inflada de globus a totes les escoles del Maresme

I, de cara a aquest dissabte, matinal farcida d’activitats a la plaça de Santa Anna de Mataró: música en directe, batucada, malabars, jocs de gegant, bombolles, globoflèxia, caricatures, pintacares, màgia.… Es fa una crida a les persones que assisteixin a què portin un globus solidari

I és que, com rebla la Mariona la lluita contra el càncer infantil és una cursa de llarga distància. De cada dia. En el fons, amb l’ai al cor.

Aquests actes compten amb el suport d’escoles, ajuntaments i comerços del Maresme

L’Associació Mariona la pots trobar tant a Instagram com a Facebook. També pots escriure un correu electrònic a associaciomariona@gmail.com

La seva seu està ubicada a La Rambla 10, 1ª de Mataró.