Actes a Vilassar de Mar a benefici de la Marató de TV3

A Vilassar de Mar se celebren un conjunt d’actes en benefici de la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a la investigació i tractament de la diabetis i l’obesitat.

Dissabte 12 de desembre, a 2/4 d’1 de la tarda, a la Plaça Picasso, hi haurà una mostra de dansa a càrrec dels alumnes de l’Escola de Dansa Madó, amb recollida d’aportacions del públic.

Hores més tard, des de 2/4 de 6 de la tarda fins al vespre a l’Ateneu Vilassanès, arriba per tercer any consecutiu el  festival organitzat pel Patronat Parroquial, GOVI i Vilassar Ràdio. A les 17.30h un cercavila amb els Ssstrèpits i els nans de l’escola Els Alocs sortirà cap a l’Ateneu Vilassanès on a les 18h començarà la festa amb xocolatada, venda de calendaris, i samarretes solidàries. L’espectacle de música i ball començarà a les 18.30h i es comptarà també  amb el testimoni del Dr. Reverté, especialista en Diabetis de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, en el transcurs de l’acte hi haurà sorteig de regals, cedits per comerços de Vilassar de Mar.

A les 18h Màgic Grup Maresme organitza el IV Festival de Màgia Solidària a la Sala Cultural Maria Roser Carrau, amb l’actuació dels joves mags Valentino Balsameda, Magic Daniel, Marc Riba, Mag Aizi, Ra Magia, Mario Enrique, Mag Ramo, Ana i Naiara, Arnau Cazes i Jordi Sanz. El preu de l’entrada solidària és de 5 euros.

Diumenge 13 de 10 del matí a 4 de la tarda, Festa Solidària al Veral de l’Ocata, amb aquestes activitats: tómbola, botifarrada, pa amb tomàquet, mercat solidari, xocolatada, grallers, pastissos del Firobi, actuació dels Sssstrèpits, Mansuets de Foc i de l’Ase, servei de bar, calendaris, globus, recitació de poesia, actuacions de dansa amb Vine i Balla, paradetes amb diversos tipus d’artesania, i molt més. Organitza associacions de mares i pares de les escoles Pérez Sala, del Mar, Vaixell Burriac, Els Alocs, Pla de l’Avellà i Festes del Veral de l’Ocata.

El mateix diumenge, Bricbarca organitza a la plaça de l’Era de 10 del matí a 2 de la tarda un taller d’elaboració de nusos, visita a la barca La Pinta i recorregut fotogràfic per la seva restauració. També organitza altres activitats relacionades amb la navegació tradicional a vela llatina

La plataforma Vilassar de Mar Diu Sí organitza un bingo solidari diumenge 13 de desembre a les 12 del migdia a l’escola Pérez Sala.

Cal destacar que els passats dies 28 i 29 de novembre es va realitzar al matí i la tarda una tòmbola amb articles del Taller de Reciclatge, organitzat pel Pla de Desenvolupament Comunitari, que com cada any van posar a la venda articles confeccionats pels participants al taller.

Leave a Reply