Acte Partit Popular (Eleccions 23J)

Els partits polítics de casa nostra estan, i en aquest informatiu hem alçat acte notarial de tots, dissenyant diferents actes electorals de cara als comicis d’aquest diumenge. Avui és el torn per al PP. Demà al matí, i als voltants de dos quarts de 12 del matí, el número 8 de les llistes de la formació conservadora al Congrés, l’argentoní Hugo Manchon, serà el mercat setmanal de Vilassar de Mar per escoltar les inquietuds de veïns i veïnes.

La regidora de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Yolanda LasPalas, ens ha presentat en el “Crònica” a Manchón. Demà, volta pel mercat setmanal de Vilassar de Mar, ubicat a l’Avda. Eduard Ferrés, per proposar solucions a les preguntes i als problemes que els facin arribar vilassarencs i vilassarenques. Fórmula que el PP de Vilassar de Mar ja va aplicar, i en el mateix format, en la campanya de les passades eleccions municipals quan va fer aquest mateix recorregut l’exministra popular Dolors Montserrat filla.

Hugo Manchón, membre de les NNGG del PP i assessor, actual, al Parlament Europeu celebra els bons resultats que la formació conservadora va tenir a Vilassar de Mar en les darreres municipals, amb una regidora a la plenària, i assegura que el PP té les solucions per als propers 4 anys en diferents àmbits. Per això, demà, vol escoltar veïns i veïnes.

Recorda, la cita, demà, al voltant de dos quarts de 12 del matí, els trobaràs al mercat setmanal de Vilassar de Mar.