Acte d’elecció de Pubilleta i Hereuet Comarcal 2008

candidats_i_comarcals-07-1.jpgDiumenge 9 de novembre tindrà lloc a Palafolls l’acte d’elecció de la Pubilleta i l’Hereuet de Maresme 2008. Els candidats presentats per Pubillatge de Vilassar de Mar, en representació de la nostra població, són Judith Tomas i  Sergi Gómez, pubilleta i hereuet, respectivament, del nostre poble, l’any 2007.

Els actes s’iniciaran a 2/4 d’11 del matí amb la rebuda dels candidats i els representants de jurat davant del Teatre de Palafolls; a les 11 del matí al Centre de Música i Dansa, es realitzaran les proves per l’elecció de la pubilleta i hereuet comarcals. Més tard, al migdia, hi haurà la rebuda de la resta d’assistents, pubilletes, hereuets, dametes, fadrinets, pubilles, hereus, dames i fadrins, i els acompanyants, davant del Teatre de Palafolls. A 2/4 d’1 de la tarda, al teatre de la ciutat, espectacle infantil. Una vegada acabats els espectacles i  les proves d’elecció, es realitzarà una foto oficial de grup.
 
En el transcurs del dinar, que tindrà lloc a partir de les 2 de la tarda al Restaurant Can Reverter 2, es realitzarà l’acte de proclamació de la Pubilleta i l’Hereuet del Maresme 2008, i l’acte de comiat de la Pubilleta del Maresme 2007 i Pubilleta de Vilassar de Mar 2006, Carla Abascal, i l’Hereuet del Maresme 2007 i Hereuet de Vilassar de Mar 2006 Oriol Porta, que han estat tot un any representant la nostra comarca arreu de Catalunya.

Leave a Reply