Acte de presentació de l’alcaldable d’ERC per a les properes eleccions municipals

cartell-9La Sala Maria Roser Carrau acollirà dimarts 9 de desembre a les 8 del vespre l’acte de presentació del candidat a l’alcaldia d’ ERC per a les properes eleccions municipals. Cal recordar que l’assemblea de la secció local del partit, celebrada dilluns 3 de novembre, va escollir per àmplia majoria Damià del Clot com a cap de llista per als propers comicis. A l’acte participarà el president d’ERC Oriol Junqueras.

Nascut a Vilassar de Mar el 1973 i militant d’ERC des de 2003, Del Clot va encapçalar el 2007 la candidatura d’ERC a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Ha estat regidor a l’oposició i portaveu del grup municipal d’ERC en la legislatura 2007-2011

Del Clot és advocat i escriptor. Com advocat està col·legiat als Col·legis d’Advocats de Barcelona i Mataró i exerceix en els àmbits civil, familiar i penal. També és mediador acreditat per la Generalitat de Catalunya. Com a escriptor ha publicat els següents llibres d’assaig i narrativa: La delegació de funcions del President de la Generalitat. La figura del Conseller Primer (2007), Notes d’un viatge a l’infern (2009), que va obtenir el premi Vila Ametlla de Mar, L’espai nacionalista a Catalunya: crònica d’un enfrontament (2007), que va ser finalista Premi Assaig Francesc Ferrer i Gironès, Absolut Taronja (2010), que va obtenir el premi Fiter i Rossell atorgat pel Govern d’Andorra, Catalunya sentenciada.De l’agonia de l’Estatut a la il·lusió de la consulta (2013) i Decidir, un exercici de legitimitat democràtica, en coautoria amb altres autors (2014).