Acte de presentació de la Plataforma Vilassar de Mar Diu Sí

Dijous 19 de febrer a 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc a la Biblioteca Ernest Lluch la presentació oficial de la plataforma Vilassar de Mar Diu Sí, sota el títol Vilassar de Mar Diu Sí a la Cultura. En la nota de premsa que la plataforma ha fet arribar a Vilassar Ràdio, s’explica que es tracta d’una plataforma “de caràcter transversal i amb sentit cívic, motivada per la necessitat d’agrupar el màxim de sensibilitats possibles per poder oferir una alternativa local cohesionada a l’actual govern”.

La plataforma compta amb persones especialitzades en diferents àmbits i provinents de diferents entitats i molt arrelades al poble i que tenen la independència com a punt en comú.

Logo Vilassar de Mar diu si

Pel que fa a l’acte de dijous, després de la presentació oficial de la plataforma, s’exposarà el manifest fundacional i s’emetrà un video explicatiu. Seguidament, hi haurà una xerrada-debat, presentat per la periodista de TV3 Marta Bosch, sobre cultura,  amb el títol  “Disseny d’una nova política municipal de qualitat i al servei de les entitats i de les persones del poble”, que comptarà com a ponents amb Jordi Martí, Isidor Marí i Marta Rovira. L’acte compta amb el recolzament d’ERC.