Acte de Babord el 28 de maig

“Tenim la recepta: comencem a cuinar”. Aprofitant aquesta metàfora culinària; la formació política Babord celebra aquest dissabte 28 de maig, una arrossada popular a la plaça Josep Tarradellas. Un acte en el qual es donaran a conèixer les principals línies mestres de Babord de cara a les properes municipals, que se celebraran el darrer diumenge de maig de l’any vinent. Agnès Salat i Eudald Tenies, de Babord, han estat entrevistat, per parlar sobre aquest acte, a l’espai “Parlant de tot”.

Tot arrencarà al punt de les 12 del migdia amb vermut, arròs de mar i muntanya o vegà i després començarà l’acte polític. Per a l’Agnès Salat serà una molt bona oportunitat per trobar-se, xerrar des d’una òptica festiva i per aquest motiu han decidit organitzar un dinar popular, on reivindicaran els aliments de proximitat. Han contactat amb diversos productors i comerços de la zona.Per tal de garantir que ningú es queda sense ració d’arròs amb verdures (amb opció de carn i peix) es poden reservar els tiquets a través d’aquest enllaç: El tiquet, un cop reservat, es podrà comprar allà mateix el dia de l’acte i tindrà un cost de 12 € (arròs mar i muntanya) o 10 € (arròs vegà) i inclourà arròs, aigua, vi i postres.

A continuació, exposaran els eixos principals del projecte polític de Babord de cara al futur més immediat, la propera legislatura. Des d’aquesta formació no descarten que dissabte coneguem la persona que serà cap de llista de cara a les municipals de l’any vinent. De moment, recalquen la feinada de l’equip. I la seva transversalitat. Han subratllat que a Babord hi ha persones amb perfils molt diversos i amb sensibilitats molt diferents, i han afegit que aquest fet els dona molta força

Una planificació amb els accents posats en el dret a l’habitatge, drets socials, mobilitat, educació pública inclusiva o polítiques culturals. Han subratllat que l’objectiu és treballar per l’interès general del poble i en defensa del que és col·lectiu. Diuen, asseguren, que tenen molt clar què és el que necessita Vilassar de Mar. A més, escoltem Tenies, el proper 9 de juliol faran una assemblea oberta a vilassarencs i vilassarenques. Han explicat que al nostre poble tenim un problema molt greu pel que fa als equipaments, tant esportius com culturals. Han afegit que s’ha de posar fil a l’agulla a la situació de la Societat Anònima Municipal.

Asseguren, Tenies i Salat que Babord, després de vuit anys a l’Ajuntament, se sent molt orgullós tant del Pla de Mobilitat com del Pla Director de la Bicicleta. També de les polítiques d’habitatge que han plantejat. Han subratllat que les accions que ha realitzat el govern sobre habitatge, han estat a proposta de Babord o impulsades per Babord.

Finalment, tot acabarà amb un concert a càrrec de Sunmorenao Trio que posaran un to lúdic, musical i cultural a l’acte d’aquest dissabte.

Escolta l’entrevista en aquest enllaç