Acord entre el govern i Babord per tirar endavant el Pla Director de la Bicicleta

El govern de Vilassar de Mar (ERC-Gent per Vilassar de Mar) ha signat aquest divendres 14 de maig un acord amb el grup municipal de Babord perquè es pugui tirar endavant el Pla Director de la Bicicleta, document que aportarà les eines necessàries per crear una xarxa pedalable dins del nucli urbà i millorar els itineraris pedalables actuals. El Pla Director de la Bicicleta es portarà a aprovació al Ple del proper dijous 20 de maig.

Cal recordar que la redacció del Pla Director de la Bicicleta (PDB) va començar al maig del 2019 amb l’objectiu de desenvolupar un model de mobilitat més sostenible i que fomenti l’ús de la bicicleta al municipi. La redacció d’aquest Pla, encarregat a l’empresa Assessoria d’Infraestructures i Mobilitat, parteix del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) de Vilassar de Mar aprovat el 2018. 

Un cop aprovat el PDB, la Taula de Mobilitat de Vilassar de Mar, on són representats tots els grups municipals, impulsarà el seu desenvolupament i donarà resposta a les propostes i queixes de la ciutadania.