Abel Hernàndez, format a l’escola Madó, candidat als premis Butaca de Teatre i Arts Escèniques

El mataroní Abel Hernàndez, format a l’Escola de Dansa Madó de Vilassar de Mar, és un dels candidats als prestigiosos premis Butaca de Teatre i Arts Escèniques en la categoria de ballarí. Els prestigiosos guardons, que arriben ja a la seva 26ena edició, s’escullen per votació directe del públic. En un any marcat per les restriccions de la pandèmia, la gala se celebrarà, de manera virtual, el proper 15 de desembre a les 10 de la nit. Les votacions es poden fer efectives fins el 9 de desembre a les 11 de la nit.

Un dels nominats, que ja és un èxit, és Abel Hernàndez. El mataroní confessa estar molt emocionat per a una candidatura que l’esperona i el motiva a seguir treballant, aprenent i creixent, ja que és un reconeixement a la feina que fan els artistes i ha dit e

Admet que quan es va assabentar de la nominació no s’ho creia i que és un orgull i una satisfacció estar nominat.

Abel Hernàndez està nominat pel Rèquiem de Mozart. Una obra coreografiada per Maria Rovira amb la Companyia Crea Dance Company que van estrenar, l’octubre de l’any passat al Centre Cultural de Terrassa i que ha anat girant.

Què podem fer per votar per la candidatura de l’Abel? Com el podem ajudar?  Al web Premis Butaca, a la categoria “Millor intèrpret de dansa”

Un Abel Hernàndez nominat que porta l’Escola de Dansa Madó al seu cor, molt especial, ja que va ser acollit com un més de la família i ha agraït la generositat i excel·lent  tracte de tot l’equip.   

Abel Hernàndez torna ara a Catalunya per realitzar els projectes que sempre li havien vingut de gust. Va estudiar 4 anys a Rotterdam fent la carrera i després ha voltat, ballant és clar, per un munt de països europeus, Alemanya, Lituània, Malta…

Pots votar per Abel Hernàndez, al web dels prestigiosos premis Butaca fins el proper 9 de desembre a les 11 de la nit.

(Foto: Web Premis Butaca)