A Vilassar de Mar no es va detectar cap cas de covid en una setmana

Vilassar de Mar i Blanes són les úniques ciutats de més de 20.000 habitants en les quals no s’ha registrat cap cas de covid 19 en una  setmana, fins a aquest passat dissabte 2 d’octubre.

El nostre municipi presentava fins abans d’ahir el segon índex de rebrot més baix pel que fa a les ciutats catalanes de més de 20.000 habitants. Vilassar de Mar acreditava un RT de 3 mentre que la xifra més baixa la trobem a Blanes, amb un 1.       

Cal recordar que cal no abaixar la guàrdia i que tota la població continuï aplicant les mesures anticovid 19

L’actual situació epidemiológica a tot Catalunya, juntament amb els avanços en la campanya de vacunació, han reduit les restriccions vigents de les últimes setmanes. Recordem que les restriccions són revisables en funció de la situació epidemiològica i assistencial.

S’ha eliminat la limitació d’un màxim de 10 persones en les reunions o trobades familiars i de caràcter social, tant en l’àmbit públic com en el privat.  Des del govern català  expliquen que mantenen com a recomanació limitar les trobades a un màxim de deu persones i també recomanen portar la mascareta sempre, tant en interiors com en exteriors, sobretot quan no s’està amb el respectiu grup bombolla.

Cal , per tant, no abaixar la guàrdia.