A Vilassar de Dalt, del 18 de setembre al 12 d’octubre, Festival Revela’T

La novena edició del Festival Revela’T tindrà lloc a Vilassar de Dalt des del 18 de setembre al 12 d’octubre de 2021. Es tracta d’ un festival, nascut a la localitat el 2013, que s’ha posicionat com a referent internacional en fotografia analògica contemporània. Pretén ser un punt de trobada per als afeccionats a la fotografia i en especial per als afeccionats a la fotografia analògica.

Revela-T no vol renunciar a res, però advoca pels procediments fotogràfics que requereixen una mirada i un tempo més reposats, així com per compartir experiències, coneixements, i establir contacte i sinèrgies amb altres persones, institucions i projectes. El certamen presenta activitats també a Vic i Barcelona.

El certamen està organitzat per l’Associació Fotogràfica Espaifoto, de Vilassar de Dalt, amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Cultura.

El lema d’aquest any és “Universos propis”. L’objectiu és mostrar treballs més personals i d’autor on cadascú pugui ensenyar el seu propi univers.

El primer cap de setmana, 18 i 19 de setembre, hi haurà exposicions i una passejada fotogràfica

El cap de setmana principal serà el segon, el dia 24, 25 i 26 de setembre, on es farà la inauguració oficial, la fira comercial, el market fotogràfic, tallers, xerrades, un munt de fotògrafs/es i activitats per a públic familiar.

El divendres dia 24 es realitzarà un acte especial d’homenatge a la gran fotògrafa i Premi Nacional de Fotografia 2016, Isabel Muñoz, al Teatre de la Massa de Vilassar de Dalt. Les activitats i la Fira comercial es faran principalment a la plaça de la Vila. Durant tota la jornada hi haurà ponències, pel·lícules i taules rodones que continuaran tot el dissabte 25 de setembre.

Com cada any, el certamen aposta per una sèrie de tallers, pocs però ben triats, i conduïts per persones amb una base molt sòlida i provada experiència tant en el camp de la fotografia com amb la docència. N’hi haurà cinc. Quatre seran a Vilassar durant el cap de setmana principal i un a Vic, amb Tino Soriano.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça hello@revelatfestival.com o visitar el web de certamen , en la qual podreu comprar les entrades al certamen.