A-Mantis Alocoses’ guanya el concurs de comparses del Carnaval

Més d’un miler de persones desfilant, repartides en 16 comparses, van tornar a fer de la rua de Carnaval de Vilassar de Mar una de la més participatives i vistosa. Pel que fa als premis del concurs, el primer, dotat amb 700 €, se’l va endur la comparsa que portava per nom A-Mantis Alocoses, la més nombrosa en quant a participants: 185 persones, disfressades de l’insecte mantis religiosa.

El segon premi de comparses (600 €) va ser per a Makus de Vilassar, una onzena de persones vestides de fantasia amb vistosos colors brillants amb el vermell i el negre com a protagonista.

El tercer premi de comparses (500 €) va anar a parar a SomSols, que destacaven pel seu vestuari i el seu cap en forma de rajos de sol.

El quart premi (400 €) va ser per a la comparsa Enmusclats, un nombrós grup de musclos al vapor.

El premi Toni Linares (700 € i una escultura) també va ser per aquesta comparsa que portava una carrossa de grans dimensions formada per una bombona de butà i una gran cassola on cuinar els musclos.

El cinquè premi de comparses (300 €) va ser per a Soul Train Dance School, que anaven vestits de ballarins disco dels anys 70, amb perruques d’estil afro.

Pel que fa a la votació popular, el premi, una panera, va recaure també en la comparsa Enmusclats.

Finalment, el premi de reina del Carnaval (200 €) va recaure en Manti Diabòlica, la reina que presentava la comparsa guanyadora del primer premi.