A la venda les entrades anticipades per a l’espectacle teatral “Audiència i-Real”

Des d’inicis de setmana estan a la venda les entrades anticipades per a l’espectacle teatral “Audiència i-Real” que el conegut actor Toni Albà portarà el 25 de juny per Festa Major a l’Ateneu Vilassanès.

Les entrades anticipades es poden adquirir fins al 22 de juny, de dilluns a divendres, a les dependències de la Regidoria de Joventut, al carrer Sant Jaume, 18, en horari de dos quarts de 5 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre. El preu són 10 euros. La venda d’entrades finalitzarà en el moment en què es completin les 325 localitats d’aforament de l’Ateneu Vilassanès. Si en queden, el mateix dia de l’espectacle, el 25 de juny es podran adquirir també a la taquilla de l’Ateneu, des de les 8 del vespre.

“Audiencia  i-real”  és un espectacle d’imitacions, en aquest cas el personatge imitat és el rei. El monarca va a presidir un acte oficial davant la premsa nacional i internacional. Un cop inaugurat l’acte el rei oferirà una insòlita roda de premsa en la que el públic podrà conèixer tot el que sempre va voler saber sobre la monarquia però mai es va atrevir a preguntar.

Leave a Reply