A la venda el calendari de 2021 de la Xarxa d’Habitatge del Baix Maresme

Estem a un pas de canviar d’any. Això vol dir que és temps de calendaris. La Xarxa d’Habitatge del Baix Maresme ha endegat la venda de calendaris per a 2021; la recaptació dels quals, per cert, es destinarà a activitats socials i benèfiques. Una de les particularitats de la proposta és que els calendaris han estat decorats, il·lustrats i treballats íntegrament per artistes del Maresme. Marta Font és la representat de Vilassar de Mar.

L’artista vilassarenca ens explica que la proposta de col·laborar amb la Xarxa d’Habitatge li va plantejar Noa Morales des d’Instagram,  i el tema que ha triat per il·lustrar el mes que li toqui de 2021, que és sobre les famílies no hegemòniques.

Per a l’artista de Vilassar de Mar ha estat una experiència molt enriquidora

Marta Font té un bon recull de treballs que es poden veure al seu compte d’Instagram.

La Xarxa d’Habitatge té una premissa clara: que les cases són per a qui hi viu i les defensa i no per a qui especula i desallotja. Entre els seus objectius figuren impulsar l’organització de totes les persones afectades per la propietat privada en matèria d’habitatge. Entre altres aspectes, denuncien l’alt preu del lloguer al Maresme, l’alta profusió de pisos turístics a la nostra comarca i exigeixen l’aturada dels desnonaments. Reclamen, també, que s’acabi amb la xacra de cases buides de grans tenidors mentre subratllen que l’habitatge no és una mercaderia.

Yolanda Hidalgo és la portaveu de la Xarxa d’Habitatge del Baix Maresme. L’any passat ja van fer un calendari, que va tenir molt èxit, i aquest fet els ha esperonat per repetir aquest 2021.

El calendari es pot comprar el web de la Xarxa.  Costa 10 euros i els diners tenen una finalitat social, per les accions socials que porta a terme la Xarxa d’Habitatge.

Hidalgo no ens vol desvelar el contingut artístic. Així serà sorpresa

Els pots trobar tots els dilluns al vespre al local social de la Xarxa a Can Sanpere de Premià de Mar (c/ St. Cristòfor 41) o enviant un correu electrònic a xarxahabitatgemaresme@gmail.com

Pots comprar el calendari des d’aquest enllaç