A finals de març finalitzaran les obres de rehabilitació de l’estació de Cabrera -Vilassar

Renfe ha informat a Vilassar Ràdio que a finals de març està previst que finalitzin les aobres de rehabilitació de les marquesines de l’estació de Rodalies de Catalunya Cabrera de Mar – Vilassar de Mar, ubicada al costat del barri del Pla de l’Avellà, que van començar a principis de desembre de l’any passat.

Aquestes obres compten amb un pressupost de 212.522,89 € (sense IVA)

L’estació està situada a primera línia marítima i formada per dues vies generals, amb dues andanes laterals cobertes parcialment per marquesines. La presència d’ambient marí agressiu ha generat un alt grau de deteriorament general als elements metàl·lics de les andanes, sent les marquesines les més afectades per la corrossió.

Les principals actuacions d’aquestes obres consisteixen en la substitució completa de la coberta, xapa grecada, canaló de recollida i corretges metàl·liques de suport, rehabilitació dels ancoratges dels pilars, sanejament i pintat de la totalitat de l’estructura de suport (pilars, bigues, corretges i canaló, instal·lació de nova il·luminació LED.

Aquesta actuació permetrà que les marquesines tornin a fer la seva completa funcionalitat, millorant la qualitat de la il·luminació