A Can Bisa, “Confinament: vides des del balcó” fins el 2 de maig

“Confinament: vides des del balcó”. Fins el diumenge 2 de maig, pots contemplar a Can Bisa aquesta sensacional exposició fotogràfica que es converteix en mut testimoni històric del primer confinament. Amb la seva càmera fotogràfica i, des del seu balcó ubicat al vilassarenc carrer de Sant Roc, l’Ivan Teba es va convertir en notari de com els veïns i veïnes del nostre municipi passaven el temps quan no es podia fer res més que sortir al balcó.

Confinat com tothom, ara fa un any, tenia moltes ganes de disparar fotografies. I dit i fet. Aquest és l’embrió d’aquesta  mostra: “Confinament:  vides des del balcó”

Teba explica que fa tres anys que es dedica a la fotografia professionalment i va sentir la necessitat de deixar copsat en imatges el moment pel que estem passant.

A Can Bisa podem gaudir d’una vintena de fotografies de l’Ivan Teba. Totes en color. Podem veure retrats, situacions de la vida quotidiana d’aquella primavera d’ara fa un any, el 2020.

Són retrats de persones en diverses situacions, algunes molt quotidianes: fent un pic-nic al pati de casa, posant la rentadora, passejant el gos pel carrer…..

Per l’objectiu de l’Ivan han passat un munt de maneres de passar el temps. Recorda, per exemple, que eren moments en els quals sortir a treure el gos, per exemple, era tota una aventura.

Sens dubte, a les seves mans,  ho comparteix amb nosaltres, té un document històric. Un testimoni del Vilassar de Mar confinat que guanyarà importància a mida que passi el temps.

Exposa, per primer cop i ho fa a Vilassar de Mar. Doble debut il.lusionant. Està molt content amb aquesta primera mostra

“Confinament, vides des del balcó” a can Bisa. L’entrada és gratuïta.