A Can Bisa, des del 8 de desembre, gran pessebre monumental  

Estem, ja, en plena època nadalenca. Moment en el qual, l’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar ja ho té tot a punt, i està ultimant els darrers detalls, per presentar, al nostre municipi, el seu monumental pessebre, que s’ubicarà a Can Bisa. La inauguració, el Dia de la Puríssima. També han enllestit la ruta de diorames pensada per a 30 comerços del nostre poble associats a Vilassar Comerç. Com sempre, i ja és la tercera edició, s’haurà de buscar paranys i omplir les butlletes per entrar a concurs.

Tot a punt, doncs, per a la inauguració. El 8 de desembre, a les 12 del migdia. Es podrà veure fins al 7 de gener, en horari els laborables de 17’30h a 19h i els festius d’11 a 14h i de 17’30h a 20h.

La imatge que acompanya aquesta notícia és del pessebre de 2019. Però, com serà el pessebre d’any? Haureu d’esperar al 8 de desembre per descobrir-ho.

No hi podeu faltar!

En aquesta exposició, òbviament, s’hauran de respectar les mesures sanitàries vigents en cada moment

Josep Rivas, president i tresorer de l’associació, ha avançat que es tracta un diorama espectacular. De 5 metres de llarga i una profunditat d’un metre i mig. Amb un tema molt nostre. Un dels més espectaculars que han fet des de la factoria de l’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar

I és que ells mateixos tenen moltes ganes de veure’l muntat ja. Falta molt poc.

La feina dels pessebristes de Vilassar de Mar ha seguit amb l’exposició de 30 diorames que repartiran, i ja és la tercera edició, pels diferents comerços de casa nostra associats a Vilassar Comerç

Josep Rivas explica que tenen moltes ganes de revalidar èxits de les darreres edicions.

Al marge de l’activitat pròpia de Nadal, des de l’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar tenen cursos pensats per oferir així que es pugui. En especial, n’hi ha un que els fa especial il·lusió: el de la impressió 3D.