9’s A cors i els Alocs&Roll aterren l’Esperit del Rock a Barcelona

l’Esperit del Rock , l’adaptació del musical de QueenWe Will Rock You“, que van estrenar 9’s A cors el juliol de l’any passat arriba aquest cap de setmana a Barcelona, concretament al Centre Moral del Poble Nou9’s A cors és un grup coral format bàsicament per persones de Premià de Dalt i Vilassar de Mar, entre altres poblacions del Maresme.

Per aquest espectacle a més els acompanyen musicalment el grup Vilassarenc Alocs&Roll que toquen en directe una quinzena de cançons interpretades per més de 25 persones, versions dels grans èxits de Queen, la banda liderada pel desaparegut Freddie Mercury, que ara torna a estar d’actualitat, ja que el passat 31 d’octubre es va estrenar al cinema “Bohemian Rapsody“, la pel·lícula que narra la història de Mercury en particular i de la banda en general.

L’esperit del Rock es va estrenar a Premià de Dalt, al teatre del Centre Cultural Sant Jaume el 2017. També va formar part del festival Ulisses de la mateixa població. També es va poder veure a l’Ateneu Vilassanès el novembre passat. Es dóna la circumstància que en totes les representacions es va penjar el cartell d’entrades exhaurides, i que per aquest diumenge gairebé no queden localitats pel passi que es farà al Centre Moral del Poble Nou el proper diumenge 11 de novembre a les 18.30h. Les entrades que queden a la venta es podran adquirir a partir de les 17h a la taquilla del teatre.

La direcció de l’espectacle és de Maria Torras i la direcció musical és de Juli Rodríguez, tots dos residents a Vilassar de Mar.