9 furgonetes dels Mossos desallotgen 50 joves que es manifesten a Vilassar de Mar

Una cinquantena d’estudiants ha tallat avui dimarts el tram de la carretera Nacional II comprès entre la plaça de l’Ajuntament i la carretera de Cabrils, en protesta per la sentència del procés i s’ha estat concentrant en aquest tram de la N-II. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han desviat el trànsit per l’interior de la nostra localitat.

A les 15’45 h aproximadament els Mossos d’Esquadra han retirat les valles que els joves manifestants havien col·locat i han identificat un noi. La resta de manifestants s’han assegut a terra pacíficament. En aquell moment s’han obert els carrils sentit Mataró al trànsit.

Cap a les 15.50h han arribat nou furgonetes de les ARRO dels Mossos amb una seixantena d’efectius, per desallotjar els joves que es manifestaven, alguns mossos han arribat a treure la porra encara que no l’han feta servir, s’han viscut moments molta tensió que hem pogut escoltar en directe per Vilassar Ràdio ja que en aquell moment s’estava fent una connexió en directe. Corredisses i crits. S’ha retingut un jove, pressumptament per insultar als agents, davant dels crits de la mare. Cinc minuts més tard l’han deixat sortir del furgó policial. Finalment han estat tres nois els identificats. La presència d’adults i gent que s’hi ha afegit han fet calmar els ànims que estaven força encesos. a les 16h s’ha reobert el carril en sentit a Mataró i Barcelona.

Recordem que s’estan produint talls de trànsit intermitents com a mostra de protesta per la sentència del procés a la nostra comarca. Seguiu les xarxes socials de Vilassar Ràdio i de les emissores de proximitat dels municipis per on heu de circular per a conèixer l’última hora.

Avui, cap a un quart de nou del matí un grup d’unes cinquanta persones han ocupat una de les vies de l’estació de tren de Mataró, al Maresme. Com a conseqüència, ha estat tallada la circulació de trens entre Mataró i Vilassar de Mar, en tots dos sentits.

També a primeres hores del matí ha començat una concentració a la carretera Nacional II a l’altura de l’estació de Mataró, i la circulació ha estat desviada per la Policia Local cap al passeig Marítim. Per tant ha estat tallada la circulació a la N-II a l’altura de Mataró.

Assemblea Nacional Catalana de Vilassar de Mar organitza aquest dimarts a les 8 del vespre una nova concentració a la plaça de l’Ajuntament en protesta per la sentència del procés. L’organització ha explicat que durant convocatòria d’aquest vespre es repartiran més cartells amb el lema “Estat Espanyol culpable”, ja que, segons van explicar, ahir dilluns es van esgotar i no es va poder completar l’encartellament per diferents indrets del municipi.