8tv comença a emetre, a partir d’aquest dilluns, el programa L’Amo del Poble amb Vilassar de Mar com a protagonista

Des d’aquest dilluns i fins divendres, Vilassar de Mar és el protagonista del programa l’Amo del Poble que emet 8tv. Un format en el qual es mostren els trets singulars de diferents pobles de la geografia catalana. El programa s’emet a partir de dos quarts de tres de la tarda a la cadena privada catalana i té una duració de 25 minuts aproximadament.

Així doncs, l’Amo del Poble, ensenya Vilassar de Mar a tot Catalunya. Aquest dilluns, s’estrena l’emissió amb el primer dels cinc capítols dedicats al nostre municipi. Alexis Serrano, arxiver comarcal i director del Centre d’Estudis Vilassarencs és el protagonista de la primera entrega. Serrano parla, aquest dilluns, del modernisme a Vilassar de Mar.

Les càmeres de l’Amo del Poble van enregistrar el material a finals del passat mes de gener. Les tradicions, els edificis històrics, les persones i els llocs d’interès de Vilassar de Mar són els protagonistes d’aquest format que presenten la periodista Elisabet Carnicé i l’actor Tony Corvillo.

L’equip de rodatge va visitar els museus municipals de Vilassar de Mar, va fer una ruta modernista, va estar al Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya, va xerrar amb l’Agrícola de Vilassar de Mar i es va capbussar en el passat mariner dels nostre municipi. També es van apropar a diferents comerços de casa nostra, es van endinsar a les nostres tradicions i van entrevistar els músics Enric i Judit Neddermann.

L’Amo del Poble, un format que visita diferents pobles de la nostra geografia per presentar els seus trets més singulars, és una bona eina per a la difusió i promoció dels municipis que visita. Després de l’emissió, podràs trobar el programa al web del programa.