75 persones s’han inscrit als tres cursos online organitzats per la Regidoria de Joventut

S’han tancat les inscripcions als tres cursos online sobre educació en el lleure, adreçats als joves que estiguin empadronats a la nostra població, organitzats per la Regidoria de Joventut, a través de la Fundació Pere Tarrés.

Es tracta del curs de premonitor/a de lleure, adreçat a joves de 15 a 17 anys, de 20 hores de formació, que s’iniciarà el dilluns 25 de maig; el curs de primers auxilis i educació per la salut a l’esplai i el cau, per a majors de 16 anys, de 20 hores de formació i que s’inicia el dilluns 18 de maig  i el curs de monitor/a de menjador, per a majors de 18 anys, de 30 hores de formació, que s’inicia el dilluns 18 de maig.

S’hi ha inscrit a cadascun dels tres cursos un total de 25 alumnes.

La regidora de Joventut, Montse Gual, ha fet una valoració molt positiva sobre com han anat les inscripcions, que es van tancar als pocs dies d’obrir-se, ha explicat que degut a la gran demanda que s’ha produit per a cursar-los, hi ha llista d’espera per si es produeix alguna baixa i ha afegit que des de la Regidoria s’està estudiant la possibilitat de tornar-los a oferir més endavant.

Un cop fets els cursos, els alumnes rebran el certificat acreditatiu de la formació, certificat que els permet entrar dins del món laboral.