40è. Aniversari de la fundació de la Penya Barcelonista de Vilassar de Mar

La Penya Barcelonista de Vilassar de Mar celebrarà el seu 40è. Aniversari dissabte 23 de setembre de 9 del matí a 2  de la tarda a l’escola Pérez Sala.

De 9 a 11 del matí es realitzarà una botifarrada a preus populars. Hi haurà inflables per a la mainada. Es demana que tota la canalla que pugui i vulgui anar vestida amb samarreta del Barça que ho faci. També se’ls lliurarà un obsequi amb motius blaugranes.

D’11 a 12 del matí hi haurà ball country, amenitzat pel grup del Centre Cívic, que dirigeix Tere Ramón, i a les 12 del migdia exhibició de balls de saló, organitzada per l’Escola de Ball Changó i dirigida per Georgina Alzamora. La segona part del country i ball de saló estarà oberta a tothom que vulgui i tingui ganes de ballar i aprendre.   

D’1 a 2 de la tarda es farà el lliurament de carnets commemoratius a tots els socis assistents i es farà el lliurament de diplomes d’honor a tots els expresidents assistents a la festa i romandrà exposada la seva fotografia al local social en reconeixement de la seva tasca.

A les 2 de la tarda es donarà per finalitzada la festa amb l’himne del Barça.