4 noves alumnes marxaran a Irlanda com a premi al seu estudi

Marta Ríos Bisquert i Silvia Rovira López, de l’institut Vilatzara, i Marta Morales Tablero i Mireia Borràs Vázquez, del Pere Ribot, són les 4 alumnes que s’aniran a Irlanda aquest juliol gràcies al projecte “Llengua i cultura a Irlanda”, organitzat per la Regidoria de Joventut. Aquest matí, a Can Jorba, s’ha fet el reconeixement a les alumnes i se’ls ha explicat en què consistirà el viatge. La regidora de Joventut, Montse Gual, i el regidor d’Ensenyament, Josep Solé, han felicitat les joves per les seves bones notes i les han encoratjat a gaudir de l’experiència de poder conèixer altres cultures.
En aquesta 8a edició, el projecte continua amb l’objectiu amb què va començar: premiar l’esforç a l’estudi (es premia als alumnes, dos de cada institut, amb les millors notes de l’expedient acadèmic), promocionar l’intercanvi de cultures i millorar la transició de la formació al món laboral dels joves estudiants de Vilassar de Mar.
El projecte “Llengua i cultura a Irlanda” consisteix en una estada de 21 dies, del 5 al 26 de juliol, al comtat de Wicklow, a la ciutat Arklow, amb famílies irlandeses en règim de pensió completa. Un cop allà, les alumnes vilassarenques faran classes d’anglès, activitats culturals i visites lúdiques i educatives. Les vivències de la seva estada a Irlanda les explicaran a través del bloc http://vilassardemar.wordpress.com.