3er. Concurs Literari de relats curts per la diversitat sexual i de gènere del CCM

El Consell Comarcal del Maresme ha obert el termini per participar en la tercera edició del Concurs literari de relats curts per la diversitat sexual i de gènere. Les obres es poden presentar fins a les 24 hores del 19 de juny a través de dues vies: mitjançant instància genèrica a la Seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme o bé enviant aquest formulari específic.

Tal i com estableixen les bases, poden participar-hi totes les persones majors de 18 anys que resideixin en el Maresme i ho poden fer presentant relats curts que hauran de tenir com a tema central la diversitat sexual i de gènere i, a més, han de fer alguna referència al Maresme; han d’estar redactades amb un llenguatge inclusiu; poden estar escrites en català o en castellà; han de ser inèdites i no poden excedir d’una pàgina.

Un jurat – format per representants del teixit associatiu LGTBI del Maresme, d’entitats de lletres i de persones escriptores de la comarca- serà l’encarregat de determinar les 3 millors obres literàries.

Més informació en aquest enllaç.